Afspraak maken
Kies je soort afspraak 2/4
Oogmeting
Een oogmeting van 30 min. bij Oogwereld met standaard een Ooggezondheid Check is een totale controle voor je ogen. We meten je oogsterkte, kijken naar je gezichtsvermogen en screenen op oogproblemen. Daarnaast controleren we de gezondheid van je ogen om mogelijke aandoeningen vroegtijdig op te sporen.
Oogmeting en briladvies
Een oogmeting met briladvies van 60 min. bij Oogwereld biedt een uitgebreide evaluatie van je gezichtsvermogen. We meten nauwkeurig je oogsterkte en onderzoeken de gezondheid van je ogen. Vervolgens ontvang je deskundig advies over de juiste brillenglazen en monturen die passen bij jouw behoeften en stijl. Zo zie je scherp en zie je er geweldig uit.
Contactlenscontrole
Een lenscontrole van 30 min. bij Oogwereld omvat een grondige beoordeling van je contactlenzen. We controleren de pasvorm, lenssterkte en ooggezondheid. Indien nodig maken we aanpassingen voor optimaal comfort en prestaties. Onze snelle en nauwkeurige controle zorgt voor tevredenheid en gezonde ogen.
Eerste aanmeting contactlenzen
Een lensaanpassing van 40 min. is een zorgvuldig proces waarbij de juiste lenzen worden geselecteerd en aangepast aan de unieke behoeften van jouw ogen. Het resultaat is een helder en scherp zicht, met maximaal comfort en een optimale visuele ervaring.
Hoortest, incl. adviesgesprek
Ervaar een uitgebreide hoortest van 45 min. bij Oogwereld. Onze gediplomeerde audicien onderzoekt je gehoor nauwkeurig en bespreekt de resultaten en de persoonlijke wensen direct. Ontdek mogelijke gehoorproblemen en vind de perfecte oplossing voor een beter gehoor.
Gehoorbescherming aanmeting/oorafdruk
Het aanmeten van gehoorbescherming bij Oogwereld duurt 30 min. en is een nauwkeurige procedure om op maat gemaakte gehoorbescherming te laten maken. De audicien beantwoordt graag jouw vragen en legt uit, wat er gaat gebeuren. We streven naar optimale gehoorbescherming, comfort en tevredenheid.
Mijn afspraak
Hoor en Zie Woudenberg Nieuwe Poort 6 3931 JK Woudenberg
Bij het maken van een afspraak voor een kind jonger dan 12 jaar of voor specialistische oogzorg, staan we u graag persoonlijk te woord. Neem alstublieft telefonisch contact met ons op, zodat we de best mogelijke zorg en aandacht kunnen bieden.